Kan ditt e-postprogram inte läsa denna information Klicka här»
 

Bankdirren i

 
  Fredagsfrallan  
 

Fredagen 13 december kl 07 - 08
på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd

 
 

Den här veckan blir det nog lite Lucia-firande i FREDAGSFRALLAN. Programledaren har bytt ut dumstruten mot Staffanskonen och doftar gott av både papparkakor och glögg. Gäst i studion är Henrik Gustafson ny bankchef på Swedbank i Tranås och Boxholm. Det lär säkert bli prat om både ekonomi och ansvar. Men säker också om drömmar och samhällsengagemang. Och vi måste absolut en gång för alla ta reda på vad de egentligen har för sig i banken efter tre? Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg. FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 - 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 - 11.

Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 13 deccember.

Om du inte kan ratta in Hitz-FM på din vanliga radio
kan du lyssna live här»

NYTT! NYTT! NYTT!
FREDAGSFRALLAN som podcast»

PS DU har väl inte missat att FREDAGSFRALLAN finns på Facebook oxå. GILLA FREDAGSFRALLAN och önska musik till programmet DS


Janne Holmbom

Janne Holmbom
 

@janneholmbom

FREDAGSFRALLAN • FRUKOST i VARJE RADIO
Hitz-FM 97,8 Sommenbygd
Janne, tfn 0705-25 73 80